Пиратски прокси

Што е пиратски прокси?

Пиратски прокси

Да се ​​навлеземе во темата на “Што е пиратски прокси?”. Важно е да знаете е дека застапникот од кој било вид е место за огледало на оригиналната веб-страница. Разликата помеѓу прокси и оригинална веб-страница во повеќето случаи е само домен (Веб-сајт адреса). Но, можат да бидат многу други работи, од некој дел од …

Што е пиратски прокси? Прочитај повеќе »

Прокси за пиратскиот залив – Официјални огледала

Прокси за пиратскиот залив - Официјални огледала

Страницата со огледало на Pirate Bay или Pirate Bay во суштина е точна копија на оригиналната веб-страница на Pirate Bay во однос на нејзината содржина. Главната разлика е името на доменот што е различно од оригиналната веб-страница. Темата за Pirate Bay Proxy е стара скоро како цела TPB постоење. Ние ќе покриеме некои технолошки аспекти на домените и …

Прокси за пиратскиот залив – Официјални огледала Прочитај повеќе »