Прокси за пиратскиот залив – Официјални огледала

Прокси за пиратскиот залив - Официјални огледала

Страницата со огледало на Pirate Bay или Pirate Bay во суштина е точна копија на оригиналната веб-страница на Pirate Bay во однос на нејзината содржина. Главната разлика е името на доменот што е различно од оригиналната веб-страница. Темата за Pirate Bay Proxy е стара скоро како цела TPB постоење. Ние ќе покриеме некои технолошки аспекти на домените и …

Прокси за пиратскиот залив – Официјални огледала Прочитај повеќе »