Mirësevini në Proxy Pirate!

Pirate Proxy monitoron në mënyrë aktive proxies më të mirë Pirate Bay në internet për t'ju sjellë listën më të fundit të pasqyrave TPB! Në këtë mënyrë ju jeni të sigurt se blloku ISP i Pirate Bay mund të anashkalohet.

Gjiri i Piratëve që nga një prej faqeve më të njohura përrua në internet që nga ajo kohë 2003. Edhe pse është shumë elastik ndaj censurës dhe agjencive të të drejtave të autorit, ka raste që Pirate Bay është jashtë linje ose është domain i bllokuar nga ofruesit lokalë të internetit.

Ky është rasti në SH.B.A. ose në Mbretërinë e Bashkuar dhe në disa vende të Evropës. Qëllimi i kësaj TPB (shkurt per Tai Pnevrik Btë jetë) bllokada është për të bllokuar përdorimin e përroit dhe për të zvogëluar piraterinë në internet krejt.

mohim: Asnjëherë nuk mbështesim shkarkimin e përmbajtjeve të mbrojtura nga të drejtat e autorit, artikulli është vetëm për qëllime informacioni. Ne nuk jemi të lidhur me faqen e internetit në këtë lidhje me asnjë mënyrë.

Axhenda e censurimit nuk arriti të zvogëlojë përdorimin e përrallave pasi që ka qindra Proxy Pirate Bay faqet e internetit në të gjithë botën që lejojnë hyrjen në përmbajtje Pirate Bay.

Proxy pirat - Pasqyra e Pirate Bay
origjinal “Gjiri i Piratëve” logo në të majtë, dhe e famshme “Gjiri i Hidrës” ne te djathte. Logoja e Hydra Bay paraqet rezistencën e TPB dhe listën e fushave të ndryshme Pirate Bay dikur të përdorura.

Pirate Proxy është lista e besueshme e pasqyrave të proxies of the Pirate Bay

Një nga gjërat më të rëndësishme është që ju të kuptoni të gjithë terminologjinë përreth Proxies TPB kështu që ju mund të merrni një vendim të informuar se cili përfaqësues do të përdorë dhe çfarë bën ndryshimin në këtë det të internetit të shumë faqeve të internetit që në dukje paraqesin të njëjtat sende.

Kjo është arsyeja që ne hapëm Blog Pirate Proxy që do të paraqesin artikuj rreth temave më të rëndësishme përreth Lista e Pirate Bay Proxy ose për pak fjalë “Pasqyrat TPB”.


Këtu janë disa tema për artikujt tonë të ardhshëm në blog.

Proxy Pirate Bay – Pasqyra zyrtare

Tema jonë e parë janë (tani i paprekur) pasqyra zyrtare TPB të njohura si Hydra Bay dhe pak gjëra të vogla historike me prezantim të thjeshtë në domenet dhe serverët.
Lexo më shumë

Whatfarë është Proxy Pirate Bay?

Shpjegim i hollësishëm për çdo aspekt që lidhet me përfaqësuesit e TPB. Nga domenet dhe serverët te shpejtësia, optimizimi i celularit dhe tema të ngjashme teknologjike.
Lexo më shumë

Pse është i rëndësishëm Pirati Proxy?

Rëndësia e proxies në epokën e censurës. Ne do të shpjegojmë se çfarë është joproduktive, Bllokimi i ISP, Problemet e ndryshimit të domain dhe de-indeksimi i Google.

Shpejtësia e proxies TPB

Një shumë e rëndësishme, por shpesh aspekti i neglizhuar i proxies është shpejtësia e faqes në internet në shumë pajisje dhe nga vendndodhja gjeografike (Vendi / kontinent).

Pirate Bay në TOR (darknet)

Jo shumë njerëz janë të vetëdijshëm që TPB ekziston si në të bardhët ashtu edhe në darknet. Ne do të shpjegojmë se çfarë është TOR dhe pse është e rëndësishme nga aspektet e privatësisë.

Historia e Pirate Bay

TPB ka qenë rreth e rrotull që nga ajo kohë 2003, por ka pasur shumë ulje-ngritje në të gjithë historinë e tij. 17 vitet e ekzistencës është një periudhë që ia vlen të shkruash.

Cfare eshte “Gjiri i Piratëve”

Gjithmonë supozohet se të gjithë dinë për Pirate Bay, por nuk është kështu. Gjithmonë ka të ardhur në skenë përrua, dhe ne besojmë se është e rëndësishme të mbulojmë këtë temë gjithashtu.

A mund të ndalohen faqet e përfaqësuesit?

Nëse TPB mund të bllokohet ose ndalohet, pse nuk është se një rast me faqet e përfaqësuesit? Ne do ta mbulojmë atë përgjigje në këtë artikull të ardhshëm.

Minatorët në proxies

Farë janë minatorët dhe pse përmendet minatorët në listat e përfaqësuesve të TPB? Përgjigja për këtë pyetje dhe informacionet e lidhura janë të rëndësishme për shfletimin e sigurt nëpër vendet e pasqyrave.

Malware në proxies

Shumë të ardhurve kanë frikë se kompjuterët e tyre mund të marrin viruse ose trojanë ndërsa përdorin proxies. Ndërsa kjo mund të jetë e vërtetë në disa raste, është e rëndësishme të kuptosh pse dhe si mund dikush të marrë malware nga faqet e pasqyrave.

Shqyrtime të Proxy Pirate

Kjo do të jetë një kategori e veçantë artikull e cila do të ketë përmbledhje të faqeve më të njohura të proxy TPB përmes kategorive të shumëfishta të rangut për vendim më të lehtë për të cilin përfaqësues.


Shpresojmë që kjo intro të ju ndihmojë, të paktën në njëfarë niveli, të kuptojë dhe të njihet me temën e Proxy Pirate Bay listat.