Blog Pirate Proxy

Whatfarë është Proxy Pirate?

Proxy pirat

Le të zhyten në temën e “Whatfarë është Proxy Pirate?”. Gjë e rëndësishme të dini është se përfaqësuesi i çdo lloji është një vend pasqyre e faqes origjinale. Dallimi midis proxy-it dhe uebsajtit origjinal në shumicën e rasteve është vetëm domain (adresa e faqes se internetit). Por mund të jenë shumë gjëra të tjera, nga disa pjesë të …

Whatfarë është Proxy Pirate? Lexo më shumë »

Proxy Pirate Bay – Pasqyra zyrtare

Proxy Pirate Bay - Pasqyra zyrtare

Site Pirate Bay Proxy ose Pirate Bay pasqyrë është në thelb një kopje e saktë e faqes origjinale të Pirate Bay për sa i përket përmbajtjes së saj. Dallimi kryesor është emri i domain-it i cili është i ndryshëm nga faqja e internetit origjinale. Tema e Pirate Bay Proxy është e vjetër pothuajse si e gjithë ekzistenca e TPB. Ne do të mbulojmë disa aspekte teknologjike të domeneve dhe …

Proxy Pirate Bay – Pasqyra zyrtare Lexo më shumë »