Proxy Pirate Bay – Pasqyra zyrtare

Proxy Pirate Bay - Pasqyra zyrtare

Site Pirate Bay Proxy ose Pirate Bay pasqyrë është në thelb një kopje e saktë e faqes origjinale të Pirate Bay për sa i përket përmbajtjes së saj. Dallimi kryesor është emri i domain-it i cili është i ndryshëm nga faqja e internetit origjinale.

Proxy Pirate Bay tema është e vjetër pothuajse si e gjithë ekzistenca e TPB. Ne do të mbulojmë disa aspekte teknologjike të domeneve dhe serverave ndërsa përmendim vogëlsirat e historisë së Pirate Bay.

Për fillimin është e rëndësishme të kuptoni që i njëjti uebsajt mund të ketë emra të shumëfishtë domain dhe ai mund të jetë i vendosur në serverë të ndryshëm. Namedo emër domain tregohet për disa server. Kur hyrja në ISP bllokon Gjiri i Piratëve, ata bllokojnë përdoruesit nga qasja në një emër të caktuar domain (për shembull thepiratebay.org) ose IP adresa e serverit ku tregon ky domain.

Nëse bllokojnë vetëm adresën IP të Pirate Bay, nuk është çështje e madhe, meqenëse adresa IP mund të ndryshohet në konfigurimin e serverit. Kështu që, ISP-të në përgjithësi bllokojnë gjithmonë qasjen në emrin e domain. Në këtë mënyrë nuk ka asnjë mënyrë për ta ndryshuar atë shpejt. Kur ndryshoni emrin e domain, ekziston një periudhë e caktuar kohore e cila duhet të kalojë për motorët e kërkimit për ta indeksuar atë përsëri si duhet. Ndërkohë, përdoruesit nuk janë në gjendje të gjejnë fushën e re TPB me kërkim të shpejtë në Google. Kjo është ajo ku Proxy Pirate Bay faqet e internetit vijnë në dritë, por më shumë për atë në artikullin e ndarë.

Proxies Zyrtare Pirate Bay

Për ta zbutur këtë, në një kohë në histori, Pirate Bay i kishte serverat e tyre Pirate Proxy. TPB kishte sfera të shumta zyrtare në posedim të tij. Të gjitha këto fusha treguan për faqen zyrtare të internetit The Pirate Bay. Në atë kohë ata gjithashtu bënë një logo të famshme Hydra Bay e cila është paraqitur më poshtë.

Proxy pirat - Pasqyra e Pirate Bay

Siç mund të shihet nga fotografia e mësipërme, PirateBay ishte në posedim të këtyre fushave:

  • thepiratebay.mn
  • thepiratebay.gd
  • thepiratebay.la
  • thepiratebay.am
  • thepiratebay.gs

për fat të keq, HydraBay nuk zgjati shumë, sa më shumë ISP ka bllokuar të gjitha këto fusha TPB. Shumë fusha ishin gjithashtu të ndaluara / bllokuara në mënyrë që të mos mund të përdoren më.

Në kohën e shkrimit të këtij artikulli, Asnjë nga Gjiri i Piratëve fushat e përmendura më lart janë aktive. Një nga këto fushat e Hydra Bay më lart po ridrejtohen në një uebfaqe për mashtrim / reklama. Kujdes dhe sigurohuni që ta mbyllni menjëherë nëse e vizitoni.

Shpresoj se ju keni pëlqyer të lexoni pak për pasqyrat zyrtare të Pirate Bay Proxy. Sigurohuni që të mbani dhe vëmendjen tonë Faqe Hyrëse për tema më interesante rreth Proxies Pirate.