Proxy Pirate Bay – Pasqyra zyrtare

Proxy Pirate Bay - Pasqyra zyrtare

Site Pirate Bay Proxy ose Pirate Bay pasqyrë është në thelb një kopje e saktë e faqes origjinale të Pirate Bay për sa i përket përmbajtjes së saj. Dallimi kryesor është emri i domain-it i cili është i ndryshëm nga faqja e internetit origjinale. Tema e Pirate Bay Proxy është e vjetër pothuajse si e gjithë ekzistenca e TPB. Ne do të mbulojmë disa aspekte teknologjike të domeneve dhe …

Proxy Pirate Bay – Pasqyra zyrtare Lexo më shumë »